Sjabloon (vervolg)

Vandaag een paar van de ideeën verder uitgewerkt:
= steviger papier gebruikt
= papier in de vernis gezet vóór het snijden en knippen.

Ik heb een paar stukken papier gesneden.
Niet zo gelet op het formaat.

IMG_6914SjabloonSoortVanSter

De foto is niet scherp maar het idee is denk ik wel duidelijk. een soort van ster. Ik ben benieuwd wat van de vorm overblijft als ik hem echt als sjabloon gebruik en je de lijnen die er met potlood bij gezet zijn niet meer te zien zijn.


IMG_6915Sjabloon

Dit was meer het oorspronkelijke idee. Hier is vooraf het papier in de vernis gezet. Daardoor kon ik er met potlood niet op schetsen. Dus dat werd een stift. Dan is nu het idee de elementen er uit te snijden/knippen.


IMG_6916SjabloonIMG_6917Sjabloon

Hierna aan beide kanten nog een keer in de vernis gezet.