Weer een stapje verder: www.maakjeeigenboek.nl

Afgelopen zondag toch ook nog even naar
mijn werkplaats geweest om verder te werken aan mijn eerste
boek met het doe-het-zelf pakket van www.maakjeeigenboek.nl

Het boekblok lag onder bezwaar. Daarvan heb ik de voorzijde
toch maar even in de snijmachine gedaan en er een paar millimeter afgesneden.
Vervolgens had ik thuis de voor- en achterkant nog even opnieuw
geprint. Daarna uitgesneden en bevestigd.
Dat ziet er dan zo uit:

WP_20180513_13_50_58_ProNuDeAchterkantNog

Ik heb de rug gelaten zoals die was. De afbeelding voor de voorkant heb ik alleen op het karton geplakt. Daarvoor wel eerst goed gepast en gemeten hoe groot het moet worden en daarna pas gesneden. Eerst uitgeprobeerd met een dun vel papier uit de printer (80 grams) en pas daarna gesneden uit de bijgeleverde vellen van 120 gram. Dan is het nu tijd voor de achterkant.


WP_20180513_12_49_51_ProHetBoekblokIsVanOnderHetBezwaarUit

Het boekblok is goed gedroogd onder bezwaar.


WP_20180513_14_29_28_ProDeBoekbandIsGereed

Nu ligt de hele boekband onder bezwaar. Kan hij goed strak opdrogen. Dit papiergewicht laat zich trouwens best goed verwerken.