Hier moet morgen de Vuelta gebeuren

Mijn dagelijkse wandeling ging naar de weg waar, volgens de
informatie die ik heb, morgen de finish van de Vuelta
gaat plaats vinden:
de Claudius Prinsenlaan in Breda.
Vandaag was er weinig tot niets van te merken.

IMG_8600BredaChasseveld

Dit is het Chasseveld. Vroeger lag hier een sintelbaan en sloeg het circus de tent op als het Breda aan deed. Nu is het een parkeerplaats tegen het centrum en er gaan geruchten dat hier een woonwijk gaat komen. Morgen zal de organisatie van de Vuelta wel het een en ander hier willen wegzetten.


IMG_8601BredaChasseveld

Er staan wat strandtenten maar maar wat die hier precies doen….


IMG_8602BredaChasseveld

Op de achtergrond het stadskantoor. Daar ergens zal morgen de finishlijn zijn.


IMG_8603BredaClaudiusPrinsenlaan

De laatste meters naar de finish.


IMG_8604BredaChasseveldIMG_8605BredaClaudiusPrinsenlaanStadskantoor

Stadskantoor.


IMG_8606BredaClaudiusPrinsenlaanVoorStadskantoon

De finishlijn gezien vanaf het stadskantoor. Zelf kan ik hier morgen waarschijnlijk niets van in het echt zien. Als de hoeveelheden mensen komen waar iedereen over spreekt zal het niet eenvoudige zijn om door het centrum te kunnen lopen laat staan dat je bij de finish kunt komen. Het televisiescherm geeft dan het beste beeld. Maar de rit van vandaag was niet om aan te zien dus een goed boek?