Dutch Street Cup in Breda

Wat is de ‘Dutch Street Cup’?

Volgens hun website:

De Dutch Street Cup is een sportcompetitie tussen steden voor mensen uit de Maatschappelijke Opvang. De deelnemers worden zowel op sportief- als op maatschappelijk gebied intensief begeleid. Via dit project hebben de afgelopen jaren honderden deelnemers zicht op een betere toekomst gekregen. De één wordt trainer, de ander scheidsrechter of vrijwilliger bij een sportvereniging. Gedurende één seizoen vinden Dutch Street Cup-evenementen plaats in vijfentwintig steden in Nederland. De finale vindt plaats op het Museumplein in Amsterdam. De winnaar van de Dutch Street Cup vertegenwoordigt Nederland op de Homeless World Cup. Dit wereldwijde evenement vindt in 2014 plaats in Chili.

Afgelopen zaterdag waren de wedstrijden in Breda.
Daar maakte ik de volgende foto’s:

 photo DSC_4005.jpg


 photo DSC_4006BeginVanDeWedstrijd.jpg

Begin van een wedstrijd.


 photo DSC_4007.jpg


 photo DSC_4008.jpg


 photo DSC_4009.jpg