De Nieuwe Haven aan de vooravond van de opening.Deze kant van de Nieuwe Prinsenkade is bijna twee jaar afgesloten geweest.
Een foto maken vanuit deze positie van het Spanjaardsgat
was dan ook lang onmogelijk.De Spinola op zijn nieuwe ligplaats.De nieuwe Hoge brug.Het podium in voorbereiding van de festiviteiten van morgen.De Spinola met rechts hun nieuwe kadeterras.Het kadeterras in detail.Een van de oudste gebouwen van Breda in restauratie: cafe het Klapkot.Haven nummer 14.

Het Anker, Haven nummer 4.De nieuwe Tolbrug.Met gedicht:

Je ziet reeksen water komen, hoort de tongen samengaan.
Of ze geliefden zijn, zo praten zij, die alle taal verstaan.De Trapkes.Het Anker, Haven nummer 4. Zie de schoorsteen en het ijzerwerk.Alle horeca is in rep en roer en zet het beste beentje voor.Het stadhuis versierd.Iedereen oefent nog even voor morgen.Moderne kunst of is de aannemer nog iets vergeten ?Ik denk dat deze stenen ook vergeten zijn.
Ik hoop dat die morgenochtend nog worden weggehaald.
Ze zijn het gevolg van het asfalteren, vandaag, van een kleine strook.

Deze staan al klaar om de weg af te zetten,
sinds carnaval zijn ze niet meer in actie geweest.