Rozen drogen

Vandaag begonnen de drager van de gedroogde rozen
in elkaar te zetten.
Daarvoor heb ik eerst een stabiel onderstel nodig
want ik wil beginnen met de twee bladen aan elkaar
te lijmen.
Uiteindelijk houden de bladen en de dragers elkaar
voldoende in evenwicht om op hun plaats te blijven zitten.
Maar voor die tijd moeten de onderdelen in elkaar
gezet worden.

IMG_7297RozenDrogen

Het losse deel van een prikmal gebruik ik als verbindingsstuk tussen de twee standaarden van de bladen. Dan kan ik de bladen lijmen terwijl ze onder de juiste hoek tegen elkaar liggen. Dan kan ik daarna de bladen bekleden en als laatste kunnen de standaarden er dan tegen gemaakt worden.


IMG_7298RozenDrogen

Het onderdeel van de prikmal en de kartonnen standaarden verbind ik aan elkaar met schilderstape. Het is even improviseren.


IMG_7299RozenDrogen

Maar de bladen zijn onder de juiste hoek gelijmd. Ze staan te drogen. Daarna heb ik met een stuk restpapier de vorm verstevigd door het papier in de drager te lijmen. Daar gaat straks de bekleding over.