ABCdarium in Tilburg

Een kort verslag van deze week.
Ik begin aan het deel van het project rond de letter B.
Dat wil zeggen dat ik start met het uitzoeken van de letters.

 photo WP_20150506_002HoutenLettersII.jpg

De eerste reeks houten letters. Welke ik daadwerkelijk gebruik weet ik niet. Ik selecteer op spreiding van de grootte en kapitalen en kleine letters. De papiertjes/plakbandjes aan de letters plak ik er op om de herkomst van de letters vast te leggen zodat ik ze later weer op de juiste plaats kan terugleggen.


 photo WP_20150506_003HoutenLettersII.jpg

Genoeg houten letters voor vandaag.


 photo WP_20150506_004BijDeBIsHetVooralDeGolfDieMeIntereseert.jpg

De eerste probeersels. Ik heb ook ander papier gekocht. Om de letters uit te testen begin ik op een blok met een soort papier wat nog het meest weg heeft van krantenpapier. Ik hoop dat het dan sneller droogt. Misschien geeft dat een kans om met bijvoorbeeld twee kleuren te gaan stempelen.


 photo WP_20150506_005.jpg

Was het bij de A vooral de schuine kant van de hoofdletter A die het uitgangspunt was. Hier is het de golf die de twee ‘O’-s van de B vormen die ik wil gebruiken als startpunt.