Dagje Antwerpen

Een kort verslag, beetje chaotisch, van een dagje Antwerpen.
Zeventien juli 2010.

De dag begon met een treinreis van Breda naar Antwerpen. Het viel niet mee daar een kaartje voor te kopen. De openbaarvervoer websites van trein en bus zijn verschrikkelijk onduidelijk. Telefoneren helpt niet want het personeel heeft ook geen idee. Uiteindelijk bleek dat als je naar het buitenland reist en op dezelfde dag terugkomt er een goedkoop kaartje te kopen is. Zonder kortingskaarten of iets degelijks. Een kaartje met een mooie prijs. Probeer daar maar eens voor te rijden en je auto te parkeren een hele dag.


Bijzondere reclame van de Belgische Spoorwegen.


Een rog in Aquatopia.


In het oerwoud bij de piranha’s.


Eerste uit een serie leguanen.


Antwerpen, Grote Markt.


Antwerpen, Grote Markt.


Antwerpen, Grote Markt, Sint Joris en de draak.


Antwerpen, Grote Markt, Sint Joris en de draak.


De werkelijk prachtige botanische tuin.


De symmetrie in deze plant is prachtig.


Zoem, zoem.