Kunstvaria

Een verzameling zeldzame meesterwerken.
Zo, daar is de toon wel even mee gezet.A pair of white jade tripod cups in the shape of ancient bronze vessels, 1736-1796.

Een stel driepotige Chinese kopjes gemaakt van witte jade.
De vorm is gebaseerd op antieke bronze rituele vazen.
Gemaakt is de tweede helft van de 18e eeuw in de werkplaats
van de Chinese keizer.Bob Dylan, Train Tracks, from the “Drawn Blank series, 2007.Bruce Nauman, Life, Death, Love, Hate, Pleasure, Pain, 1983.Gustave Caillebotte, Laundry drying on the bank of the Seine, circa 1892.

Een impressionist kan de was doen.Pablo Picasso, Trois femmes a la fontaine, 1921.Paul Cxc3xa9zanne, Still life with apples and oranges, circa 1895-1900.Sebastiaen Vrancx, A set of four landscapes representing the four seasons: Sping.

Antwerpse kunstenaar, 1573-1647.Yeh Tsui-Pai.

Levende, Taiwanese kunstenaar (?).